AAsat написа:Помощ за какво?Примерно за проект на ПП на тази схема
Прикачен файл
1spd_2.gif (18.41 KиБ) Видяна 4257 пъти
Прикачен файл
1spd_1.gif (26.53 KиБ) Видяна 4257 пъти
AAsat написа:Помощ за какво?Примерно за проект на ПП на тази схема
Прикачен файл
Прикачен файл
wenciautoklima написа:Какво разбираш под "Помощ" :AAsat написа:Помощ за какво?Примерно за проект на ПП на тази схема
MamaMy написа: Защо ли е нужно галванично разделяне?Мисля, че една от причините за галваничното разделяне е поради това, че TTL схемите се захранват с 5V, a втората схема се захранва с 16V.
a_anastassov написа:Мисля, че една от причините за галваничното разделяне е поради това, че TTL схемите се захранват с 5V, a втората схема се захранва с 16V.Това не е причина за галванично разделяне. Причината е галванично разделяне от мрежата. Човека ще краде ток ама няма да стане така като си го мисли. Това не работи.
hidrazin написа:Аз съм пълен лаик.Напрежението при мен пада до 175в.Тази схема ми я дадоха за да може телевизора да работи нормално.Не съм в години за авантюри!a_anastassov написа:Мисля, че една от причините за галваничното разделяне е поради това, че TTL схемите се захранват с 5V, a втората схема се захранва с 16V.Това не е причина за галванично разделяне. Причината е галванично разделяне от мрежата. Човека ще краде ток ама няма да стане така като си го мисли. Това не работи.![]()
http://istochnik-m.ucoz.ru/publ/polezno ... /7-1-0-532
wenciautoklima написа:Що се оправдаваш, hidrazin те разобличи?hidrazin написа:Аз съм пълен лаик.Напрежението при мен пада до 175в.Тази схема ми я дадоха за да може телевизора да работи нормално.Не съм в години за авантюри!a_anastassov написа:Мисля, че една от причините за галваничното разделяне е поради това, че TTL схемите се захранват с 5V, a втората схема се захранва с 16V.Това не е причина за галванично разделяне. Причината е галванично разделяне от мрежата. Човека ще краде ток ама няма да стане така като си го мисли. Това не работи.![]()
http://istochnik-m.ucoz.ru/publ/polezno ... /7-1-0-532
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: