Здравейте, от скоро съм горд собственик на гарсониера в панелен блок, която трябва основно да се ремонтира разбира. Идеята която се върти в главата ми е по-голямата стая да бъде превърната в свекидневна + кухненски бокс, а другата която е значително по-малка да стане спалня. Проблема е в това ,че трябва да се отведе вода до кун. плот и по-големия проблем е ,че някак трябва да се върна мръсната вода от мивката.Възможно ли е подобно изпълнение според вас? Грубо казано дължината на "хоризонталната тръба " ще е около 1.5-1.9м.Намислил съм тръбата излизаща от сифона на мифката първоначално да върви зад кухн. шкафове под наклон от около 45* (да се позасили водата) и след това да преминава към хор. участък.
1.Възможно ли е подобно изпълнение?
2.Какъв трябва да е Ф на тръбата за мръсната вода (единственно водата от мивката ще минава от там)
3.С какви тръби ще бъде най-безопасно да се извърши манипулацията PE метални...?
4.Каква изолация трябва да се сложи на тръбата за топла вода?
Предварително Ви благодаря!!
1.Възможно ли е подобно изпълнение?
2.Какъв трябва да е Ф на тръбата за мръсната вода (единственно водата от мивката ще минава от там)
3.С какви тръби ще бъде най-безопасно да се извърши манипулацията PE метални...?
4.Каква изолация трябва да се сложи на тръбата за топла вода?

Предварително Ви благодаря!!
Прикачен файл
44m2.JPG (54.71 KиБ) Видяна 3546 пъти