Аз да си ям доматите, а вие ми се смейте..
Едва ли някоя заблудена пчеличка ще влезе в полиетиленовият курник в който съм ги поставил, освен някой търтей, на който му е писнал сексът с тях
, а десетина корена... ще ги опраша, колко му е...

infomar написа: Не съм го правил, но си представям, че както писа колегата с ЕДИН тампон памук се минава по всички цветове.... и каквото се роди послеИма и по прост начин - около обедно време се почуква рязко по тела, на който са закрепени доматите. Прашеца се отделя и част от него попада по близалцето.
Вискяр написа: Има и по прост начин - около обедно време се почуква рязко по тела, на който са закрепени доматите. Прашеца се отделя и част от него попада по близалцето.Точно този начин практикувам, но трябва и въздухът да е с ниска влажност. Ти за това си казал по обяд, но ако е валяло предният ден май не се получава.
....
imegogo написа:вече не садя хибридни защото не са устойчиви напротив те са направени за индустриално производство оранжерии които се гледат в минерален памук,а не в почваАми аз вече доста години гледам хибридни в оранжерия с почва и съм нямал никакви проблеми с болести и неприятели. Основно сея "Прекос", "Рила","Наслада" и "Розов блян". Тази година реших да заложа на "Наслада", "Рила", "Паулина", "Грандо" и "Розов блян" и се надявам, че всичко ще е наред под найлона.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: