Зравейте! Честита Коледа и Щастлива Нова 2008-ма Година!
Искам да помоля за съвет - кухнята ми ще е малка и ми се иска да използвам всяко, дори и малко пространство до край
Това според мен означава, че горните шкафове трябва да са до тавана...
Разходих се из някои мебелни магазини и от проектите, които ни предложиха не съм много очарована - навсякъде се опитваха да ме убедят, че до тавана не е някакси както трябва! Щяло да "захлупва"..., защото е малко пространството... и такива подобни... То е ясно, че в момента са модерни "ниските' кухни, ама аз си мисля повече за практичната страна на въпроса с малкото пространство...
Това долу са скици с размери и евентуално как си представям самата кухня - не сме се спряли на цветове, така че сме отворени за идеи
Как да "отворим" малката итясна кухня?
Ще се радвам на помощта ви и благодаря!
ПП Да добавя, защото не е ясно на скицата, че от ляво на хладилника има стена с дължина около 60см и входа е от края на стената до долния ляв ъгъл. Самата кухня представлява бокс към хола.
Искам да помоля за съвет - кухнята ми ще е малка и ми се иска да използвам всяко, дори и малко пространство до край

Това според мен означава, че горните шкафове трябва да са до тавана...

Това долу са скици с размери и евентуално как си представям самата кухня - не сме се спряли на цветове, така че сме отворени за идеи

Ще се радвам на помощта ви и благодаря!
ПП Да добавя, защото не е ясно на скицата, че от ляво на хладилника има стена с дължина около 60см и входа е от края на стената до долния ляв ъгъл. Самата кухня представлява бокс към хола.
Прикачен файл
визуална подредба на уреди и шкафове
kuhnq.JPG (20.98 KиБ) Видяна 8824 пъти
Прикачен файл
скица с размери
skica_k.JPG (16.19 KиБ) Видяна 8824 пъти