Така,да се похваля днес най накрая спря да вали и имах възможност да изпробвам моя mcculloch cs380 който купих за 250лв с 20 месеца остатъчна гаранция.В началото гаснеше на ниските обороти но после се оправи.Направи ми впечатление че първият резервоар който човека беше сипал ги изгори много бързо,отрязах една череша 15см в диаметър и докато я разфасовах свърши,същото стана и с маслото за веригата,втория резервоар по бавно,отрязах една черница 30см в диаметър,разфасовах я,отрязах една ябълка 30см в диаметър и тъкмо да я почна свърши,с третия разфасовах ябълката искам да кажа че ябълката беше дива и никога не е подрязвана или друго,само докато я окастря че да почна да я режа ми се взе душата,след това нарязах около 0.5куб. чамови изрезки и още има бензин.За домашни цели върши много добра работа според мен,аз до сега никога не бях рязал с бензинова резачка и не разбирам много но останах много доволен,не се мъчи машинката и реже много бързо.С 40см шина е,може би ако е с по-малка ще и е още по-лесно но такава са сложили оригинално.Искам да питам с колко зъба трябва да е веригата на тази машинка,защото мойте ми се видяха доста на рядко и ги преброих,излязоха 29 или 30 не знам точно.Описал съм всичко така подробно защото никъде не намерих нищо писано за нея та ако някой се интересува да знае че според моето скромно мнение машинката е доста добра за цената си.
На моята е отчупено парче от ръбчето на капачката и от там тече масло, много е кофти защото при работа или транспортиране цялата машина се олива в масло

В магазина на Щил ми казаха че нямат такава капачка за толкова стар модел, мъчих да я уплътнявам с разни гумени уплътнения ама пак тече!
Ако някой може моля да помага че ме чакат сумати и кубици дърва