Здравейте съфорумци. Полека лека напредвам с ремонтите вкъщи и отново стигнах до задънена улица. Смених дограмата на апартамента.Искам да си поставя и външна ТИ. Блокът е пакетоповдигащ, като външните стени са от части панел, от части тухла. С оглед на малката квадратура,която ще правя, съм се спрял на изолация с Неопор на BASF. Проблемът е,че искам да сложа 7-8см, но такава не се предлага. Предложиха ми вариант с 5 + 3 см, като трябва да лепя плоскостите но не знам дали е добре. Питането ми е дали става добре със слепване на плоскости? Самото слепване как е по-добре да се направи? С циментово лепило или пяна? Основата, за която ще се лепи изолацията е варова мазилка (добре е захваната за панела), боядисвана 2-3 пъти с фасаген. Трябва ли да правя някакво грундиране на стената предварително? И не на последно място с какво е по-добре да залепя изолацията - лепило или пяна?
Другият въпрос ,който искам да задам е каква мазилка да използвам след като поставя ТИ?
Благодаря предварително на всички отзовали се на темата.
С уважение
Другият въпрос ,който искам да задам е каква мазилка да използвам след като поставя ТИ?
Благодаря предварително на всички отзовали се на темата.
С уважение