Владо,научи се да четеш. dudulia пита дали може да лепи на два пласта ,а не търси счетоводител.Парите са си негови и може да си харчи както намери за добре.
stenmark написа:Владо,научи се да четеш. dudulia пита дали може да лепи на два пласта ,а не търси счетоводител.Парите са си негови и може да си харчи както намери за добре.Казано много точно. Аз не търся да ми е евтино. Дали ще дам 30 или 40 лева на квадрат, при положени,че ще изолирам 5 квадрата ми е все тази.Приемете,че в България има хора, които не ги интересува единствено и само да е евтино,а търсят и качество. Обиколих доста складове и магазини, и на много малко места се предлага EPS с дебелина над 5см. Всички търговци ме убеждават,че било излишно да се слага по-дебела изолация. Така ли е в действителност?
Приемам забележката,че НЕОПОР не е производство на BASF. На тези които ме убеждават,че е излишно да се слага неупор, споделете ми производител, чийто плътност на EPS е < 18 кг/м3
Освен това искам да попитам и каква мазилка е препоръчително да използвам? Силиконова?