stivemaster написа:Хидразине ,за какво ти е да разбираш ли ?.Ами за да не се излагаш, на първо време.Имаш наблюдения ,сигурно даже имаш и опит с несъществъващите турбини - 50MW ти майтап ли си правиш ? Сименс скоро ще монтира 10 MW която ще е и най големата в света.Досега беше 6 MW най голямата.

За излагането - поглеждаш в огледалото и хоп. Готово. наистина успяваш да ме разсмееш здраво. Макар че да си призная поста ми е малко двусмислен ама не съм си и помислял че някой може да си помисли за 50 мегаватова турбина.
  За излагането - поглеждаш в огледалото и хоп. Готово. наистина успяваш да ме разсмееш здраво. Макар че да си призная поста ми е малко двусмислен ама не съм си и помислял че някой може да си помисли за 50 мегаватова турбина.  Е, явно има кой.
  Е, явно има кой.

и следващите няколко поста. Та какво излиза(!?), че хоризонтална турбина направена в полулюбителски условия прави по-добро КПД от вертикална турбина оптимизирана и направена от професионалисти. Това също е една от причините да съм скептичен за вертикалните турбини особено що се отнася пък за "Направи сам".
  и следващите няколко поста. Та какво излиза(!?), че хоризонтална турбина направена в полулюбителски условия прави по-добро КПД от вертикална турбина оптимизирана и направена от професионалисти. Това също е една от причините да съм скептичен за вертикалните турбини особено що се отнася пък за "Направи сам".