parketmilanov написа:Не виждам какво е значението дали е собственик или само работи там...за мен важното е че хигро е един от мнооого знаещите за тази материя тук у бугарско , освен това не е отказал консултация на който и да било:Напълно съгласен с горното.
Изобщо не правя реклама на колегата Хигро или друг.
Аз лично съм с първия тук:
http://www.tweuropebg.com/youlong/index.htm
Доволен съм вече 2год. Взех емоционално-прибързано решение в последен, преди Коледните празници, ден и нямах време за консултации. Умишлено игнорирах ВГ-мама (нищо против сайта и полезността му) - всеки "хвали автомобила си" и масовите хипер-маркети, в които имаше по-изгодни оферти. В споменатата фирма имаше и някаква промоция - по памет моят го взех на 250-270лв., което предпразнично ми се връзваше
Осушава прилично - изумих се колко много вода има у нас. Аз лично спя без проблем, когато работи, жената и дъщерята - не. Няма много екстри. Изработката (пластмаси и др. - май споменаха китайска във фирмата) - вдъхва доверие. В някаква степен изборът ми бе повлиян от това, че фирмата почти не продава (дълбоко анонимно) по масовите магазини.
После Хигро ми разясни подробности, цени, евентуални отстъпки - коректно, без да ме потиска за избора, освен (леко) с цена.
Гледам не ти е за мазе/зимник - имаш време. Изчакай поне за консултация Хигро - вярвам, няма да сгрешиш.
Успех,