Нямат хората пари за шпакловка и боядисване , а пяната се реже непосредствено преди шпакловка , иначе бързо започва да се рони .... Какво толкова нередно виждате ...... не разбирам 

докера написа:Нямат хората пари за шпакловка и боядисване , а пяната се реже непосредствено преди шпакловка , иначе бързо започва да се рони .... Какво толкова нередно виждате ...... не разбирамИзобщо не мислех, че снимката е направена заради времето, което вратата е изкарала така!!!
Chefo77 написа: че аз имам 4 шпакловани ъгъла на всичката дограма, и то едностранно, аз съм си за цяла темаМиналата или по-миналата година ме пита с какво лепило да шпакловаш покрай прозорци![]()
Chefo77 написа:Компенсирам ... как се вързва тока ...Точно тая вечер ползвах тоя "забранен" начин за удължаване за перфоратор при приятелчето, щото нямал удължител и не му се ходеше да търси, обаче за бирата веднага хукна до магазинаПрикачен файл:Прикаченият файл IMAG0008_1.jpg вече не е достъпен
Прикачен файл
EDI написа:А стига бе, щеше да почиваш като се върнеш, ти пак хвана инструмента.Тя тая стена и аз щях да я направя по-права сигурно.Това е един от ПУЦ-ове на варненски и добрички майстори
jekasus написа:За какво са ти прави стени и ъгли изобщоEDI написа:А стига бе, щеше да почиваш като се върнеш, ти пак хвана инструмента.Тя тая стена и аз щях да я направя по-права сигурно.Това е един от ПУЦ-ове на варненски и добрички майстори![]()
Иначе почивам, работейкиНали съм на море
![]()
Днес проверих всички стени в апартамента - нито една на нивел
VLADO66 написа: За какво са ти прави стени и ъгли изобщоОтива един при строителен предприемач и казва:http://www.cocoonbarcelona.com/blog/la- ... ugust-2010
VLADO66 написа:За какво са ти прави стени и ъгли изобщоА-а-а за "Каса бира" ли иде реч? Ми и там на върха И още стоят бирените шишета на маАСторитеhttp://www.cocoonbarcelona.com/blog/la- ... ugust-2010
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: