• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
докера - специалист
Нямат хората пари за шпакловка и боядисване , а пяната се реже непосредствено преди шпакловка , иначе бързо започва да се рони .... Какво толкова нередно виждате ...... не разбирам :?
Chefo77 - майстор
докера написа:
Нямат хората пари за шпакловка и боядисване , а пяната се реже непосредствено преди шпакловка , иначе бързо започва да се рони .... Какво толкова нередно виждате ...... не разбирам :?
Изобщо не мислех, че снимката е направена заради времето, което вратата е изкарала така!!!
Мале, ако някой дойде и ми наснима къщата ... че аз имам 4 шпакловани ъгъла на всичката дограма, и то едностранно, аз съм си за цяла тема :) :)

Компенсирам ... как се вързва тока ...
Прикачен файл:
IMAG0008_1.jpg
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
че аз имам 4 шпакловани ъгъла на всичката дограма, и то едностранно, аз съм си за цяла тема :) :)
Миналата или по-миналата година ме пита с какво лепило да шпакловаш покрай прозорци :-D
Chefo77 написа:
Компенсирам ... как се вързва тока ...
Прикачен файл:
Прикаченият файл IMAG0008_1.jpg вече не е достъпен
Точно тая вечер ползвах тоя "забранен" начин за удължаване за перфоратор при приятелчето, щото нямал удължител и не му се ходеше да търси, обаче за бирата веднага хукна до магазина :?
И аз да се оплача - море на 50 метра от мен, а аз се мъча с много "равни" ГК стени на "Сирена" на Зл. Пс.
На 1.5 м мастар 1 см отклонение на преградна стена

Прикачен файл

DSC_1482.jpg
DSC_1482.jpg (53.44 KиБ) Видяна 2787 пъти
EDI - майстор
А стига бе, щеше да почиваш като се върнеш, ти пак хвана инструмента.Тя тая стена и аз щях да я направя по-права сигурно. :lol:
marian1 - майстор
Супер здрава изолация! - снимката е от центъра на София, бул. В. Левски, близо до Попа. Разгледайте подробно подреждането на изолацията и на двете сгради!

Прикачен файл

DSC00505.JPG
jekasus - майстор
EDI написа:
А стига бе, щеше да почиваш като се върнеш, ти пак хвана инструмента.Тя тая стена и аз щях да я направя по-права сигурно. :lol:
Това е един от ПУЦ-ове на варненски и добрички майстори :-D
Иначе почивам, работейки :-D Нали съм на море :-D
Днес проверих всички стени в апартамента - нито една на нивел :?
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
EDI написа:
Това е един от ПУЦ-ове на варненски и добрички майстори :-D
Иначе почивам, работейки :-D Нали съм на море :-D
Днес проверих всички стени в апартамента - нито една на нивел :?
За какво са ти прави стени и ъгли изобщо :) http://www.cocoonbarcelona.com/blog/la- ... ugust-2010
Найденов - специалист
VLADO66 написа:
За какво са ти прави стени и ъгли изобщо :) http://www.cocoonbarcelona.com/blog/la- ... ugust-2010
Отива един при строителен предприемач и казва:
-Искам да ми построиш къща, обаче да бъде навсякъде кръгла, ама навсякъде.
-Е, как да я построим така- много ще е трудно.
-Нищо, че е трудно- плащам си.
-Ама за какво ти е кръгла?
-Ами тъщата, като разбра, че ще строим нова къща и рече :" Е, сега все ще се намери и едно ъгълче за мен."
kozl - майстор
VLADO66 написа:
А-а-а за "Каса бира" ли иде реч? Ми и там на върха И още стоят бирените шишета на маАСторите :-D
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: