Брей...та ти си бил най-фанатизиран фен на Райдер....дори ги надмина и сектантите на прахосмукачките Рейнбоу   (това не е заяждане де)
 (това не е заяждане де)
И аз имам доста неща на Райдер ама чак пък толкова.... 

(това не е заяждане де)
 (това не е заяждане де)И аз имам доста неща на Райдер ама чак пък толкова....

, ама нейсе може би в ръката е проблема
 , ама нейсе може би в ръката е проблема  

, дори и ръчния циркуляр, койте ако не ме лъже паметта е с 2 киловата двигател, вибрира по-малко от този "сешоар" , както се изрази mir4oto .
 , дори и ръчния циркуляр, койте ако не ме лъже паметта е с 2 киловата двигател, вибрира по-малко от този "сешоар" , както се изрази mir4oto .  . Един перфоратор за да пробива добре, най -важни са две неща: силата на удара (пише го обикновено в джаули) и честота на въртене-удар, за които естествено си има регулатор дори и на пръчка, като райдера. Това с хвърченето на мазилката в описаната случка в магазина свредлото да отскача толкова много, че да кърти мазилката, става когато не натискаш достатъчно - това първо и второ - качеството на самата мазилка (прекалено слаб циментов разтвор). Аз лично цяла тухла - четворка съм избивал от другата страна на дупката
. Един перфоратор за да пробива добре, най -важни са две неща: силата на удара (пише го обикновено в джаули) и честота на въртене-удар, за които естествено си има регулатор дори и на пръчка, като райдера. Това с хвърченето на мазилката в описаната случка в магазина свредлото да отскача толкова много, че да кърти мазилката, става когато не натискаш достатъчно - това първо и второ - качеството на самата мазилка (прекалено слаб циментов разтвор). Аз лично цяла тухла - четворка съм избивал от другата страна на дупката