Ел. инструментите. Консумативи.
kossis
- специалист
176 мнения в "Нова група ,,Аз обичам китайското,,"
idunno
- специалист
Колега косис ти истински ме забавляваш,чудиш се какви вибрации има в сешоара, ами има вентилаторче то си има ос, а тя си има биене (елементарна механика).Марките, които споменаваш са само разни, които струват колкото месечната ми сметка за телефона.
За твое сведение има инструменти и за над 500 лв. и повярвай ми, хората си ги купуват.
.
Най- смешното е, че дори се опитваш да квалифицираш хората.Хайде надскочи себе си, изненадай се, ще ти се отрази добре...предполагам.
Пробвай повечко да се упражняваш с електроженчето, отколкото да го снимаш- ще имаш повече ефект.
За твое сведение има инструменти и за над 500 лв. и повярвай ми, хората си ги купуват.

Най- смешното е, че дори се опитваш да квалифицираш хората.Хайде надскочи себе си, изненадай се, ще ти се отрази добре...предполагам.
Пробвай повечко да се упражняваш с електроженчето, отколкото да го снимаш- ще имаш повече ефект.
mir4oto
- специалист
Е значи може да се каже, че ние "бедняците" дето не робуваме на марката, а на собствената си преценка зависеща от образованието и техническата ни грамотност, сме късметлии с евтинджосите защото моя райдер е точно такъв: с напречен двигател, бутало, регулатор на оборотите и даже съединител. Единствения му проблем е патронника, който капе но за толкова пари този кусур е пренебрежим, все пак това се получи на 3та-4та година след мнооого бой с него като къртач, е доколкото виждам това не е болка само на жълтурите
.
И накрая да обобщя, райдер се водят хоби инструменти, това че се приближават, като издръжливост към полупрофесионални и професионалните, може само да радва собствениците на такива, защото за един ремонт не са хвърлили маса пари за инструменти, които не ползват в ежедневието си. Мога да дам пример, кога е по - добре да си купим няколко по -евтини инструмента от колкото един скъп, но това вече е в областта на организацията на производството и мениджмънт на работния процес и вече се отдалечава доста от темата.
"колега" idunno, ти пък мен ме забавляваш, ако знаеш каква е разликата между ос и вал, може и да се сетиш защо една ос не може да бъде причина за радиално отклонение, но ако помислим малко не "оста", която си е чист вал в случая, според неелементарната механика, не е причина за радиалното биене ами турбинката на него

И накрая да обобщя, райдер се водят хоби инструменти, това че се приближават, като издръжливост към полупрофесионални и професионалните, може само да радва собствениците на такива, защото за един ремонт не са хвърлили маса пари за инструменти, които не ползват в ежедневието си. Мога да дам пример, кога е по - добре да си купим няколко по -евтини инструмента от колкото един скъп, но това вече е в областта на организацията на производството и мениджмънт на работния процес и вече се отдалечава доста от темата.
"колега" idunno, ти пък мен ме забавляваш, ако знаеш каква е разликата между ос и вал, може и да се сетиш защо една ос не може да бъде причина за радиално отклонение, но ако помислим малко не "оста", която си е чист вал в случая, според неелементарната механика, не е причина за радиалното биене ами турбинката на него

kossis
- специалист
Брат idunno, ти вместо да Шопиш по форумите вземи заварявай като си майстор. Щото с тия вибрации направо голем спец, големо нещо ! Имам такива шефове -"Експерти" !
Само спамиш темата ! Дай нещо по същество !
А това че има скъпи апарати, не мисля че ми казваш нещо ново ! Но моите хобита са в друга насока и там давам повече пари !
Ти за бас-говорител 380 лева ще дадеш ли ? Щото аз притежавам такъв Пайнер-25 кила буферен. Сега поддържам басейн на село и там цифрите са много добри !
Аз не съм майстор и ще си снимам колкото си искам инвертора, няма да заварявам ! Ще се оснимам яко !!!
И с тия вибрации в тоя сешоар дето вдига 600 градуса направо ме разсмяхте !
Представям си Тани се бори с вибриращият сешоар и Идунно му придържа ръката-обяснявайки му научно за оста и вала и никога повече да не купува Райдер !
Последно Идунно вала и или оста правят тия гадни вибрации в Сешоара на Тани и дали като нагрее до 600 градуса няма и пластично -температурни деформации в радиалното отклонение на вала на турбината ?
Брей Идунно ти с Луната ли провеждаш разговори или с Китайците за да спреш тяхното нахлуване на нашите пазари ? Големи сметки трябва да плащаш !?
Незнам каква е тая техника дето я описваш тука толкова неземно скъпа и любителска, специално от Хускварна и Щил при резачките други по скъпи няма.
Аз цех няма да отварям и не ми трябват стругове !!!!
Значи намаляш телефонните разговори-то е и вредно с тия ГСМ апарати и спаменето и хем ще заваряваш по добре, хем ще спестиш от телефон- стига пълни гушата на тия оператори !
Какво значи "капе патрона" ?
Междо другото, е сега се сетих- на село имам абрихт и банцинг-трифазни -професионални- не ми трябват но си ги имам от Бащата в наследство !

А това че има скъпи апарати, не мисля че ми казваш нещо ново ! Но моите хобита са в друга насока и там давам повече пари !
Ти за бас-говорител 380 лева ще дадеш ли ? Щото аз притежавам такъв Пайнер-25 кила буферен. Сега поддържам басейн на село и там цифрите са много добри !
Аз не съм майстор и ще си снимам колкото си искам инвертора, няма да заварявам ! Ще се оснимам яко !!!
И с тия вибрации в тоя сешоар дето вдига 600 градуса направо ме разсмяхте !

Представям си Тани се бори с вибриращият сешоар и Идунно му придържа ръката-обяснявайки му научно за оста и вала и никога повече да не купува Райдер !

Последно Идунно вала и или оста правят тия гадни вибрации в Сешоара на Тани и дали като нагрее до 600 градуса няма и пластично -температурни деформации в радиалното отклонение на вала на турбината ?

Брей Идунно ти с Луната ли провеждаш разговори или с Китайците за да спреш тяхното нахлуване на нашите пазари ? Големи сметки трябва да плащаш !?
Незнам каква е тая техника дето я описваш тука толкова неземно скъпа и любителска, специално от Хускварна и Щил при резачките други по скъпи няма.
Аз цех няма да отварям и не ми трябват стругове !!!!
Значи намаляш телефонните разговори-то е и вредно с тия ГСМ апарати и спаменето и хем ще заваряваш по добре, хем ще спестиш от телефон- стига пълни гушата на тия оператори !
Какво значи "капе патрона" ?
Междо другото, е сега се сетих- на село имам абрихт и банцинг-трифазни -професионални- не ми трябват но си ги имам от Бащата в наследство !
Chefo77
- майстор
Абе да се чудиш изобщо как съществуват другите фирми за производство на инструменти, след като има РАЙДЪР! И как Мерцедес и БМВ продават, след като Дачия и Лада са срещу тях ...
Косис - пич - за парите си електроинструментът Райдър е нетолкова лош вариант. Четеш ли - ЗА ПАРИТЕ СИ! Четеш ли - НЕТОЛКОВА ЛОШ ВАРИАНТ. Айде вземи да обясняваш на други, че нямали вибрации и няма, ама абсолютно никаква разлика, между тях и доста по-скъпи инструменти. В БГМамма може и да ти повярват, макар да ме съмнява.
И, само да питам, трябваше ли да ахнем за това, че си дал 380 лева за 25 сантиметров бас-говорител на Пайнър???
Косис - пич - за парите си електроинструментът Райдър е нетолкова лош вариант. Четеш ли - ЗА ПАРИТЕ СИ! Четеш ли - НЕТОЛКОВА ЛОШ ВАРИАНТ. Айде вземи да обясняваш на други, че нямали вибрации и няма, ама абсолютно никаква разлика, между тях и доста по-скъпи инструменти. В БГМамма може и да ти повярват, макар да ме съмнява.
И, само да питам, трябваше ли да ахнем за това, че си дал 380 лева за 25 сантиметров бас-говорител на Пайнър???
hidrazin
- майстор
Chefo77 написа:И, само да питам, трябваше ли да ахнем за това, че си дал 380 лева за 25 сантиметров бас-говорител на Пайнър???За Пайньора не мога да ахна. Ако обаче си беше взел едно басче за домашно кино Linn KLIMAX 345- 27 кила и 30 инча бих ахнал и то здраво.

За скромната сума от 12 000 $.

Тема "Нова група ,,Аз обичам китайското,," | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература