ако стотина лева, ти се струват разумна цена от сарк за пистолет и 20 мл смола 

mir4oto написа:ако стотина лева, ти се струват разумна цена от сарк за пистолет и 20 мл смола100-те лева за пистолета няма да са проблем. Важно е колко ще струва после консуматива ( тубичката ). На мен ми трабва за малки серии и то не еднократно, така че инструмента си е инструмент. Цялата работа е смолата/силикона да не е много скъпа за да има файда от цялото упражнение и крайния продукт да не е прекалено скъп. Преди време бях питал в една фирма по съвсем друг повод, колко ще ми струва 50 броя обемни стикери ( около 2,5х5см ) и по спомени ми казаха 1,2 лева за брой. В предвид ценообразуването по принцип на стоките и услугите слагам от тези 1,2 лева 0,2лева да е силикона, което мен като ориентировъчна цена ме устройва.
bdimov написа:Аз си взех такъв комплект преди 4 години /в момента не знам каква е цената/ и си струваше за малки серии спрямо цената която предлагаха рекламните агенции, най добре е ако серията ти се покрива с една доза, ако си поръчваш имаи в предвид че няма да е лошо да си вземеш повече от тези смесителните накрйници те струваха стотинки защото смесените в тях компоненти засъхват и не могат да се ползват многократноимай в предвид че първите една две дози ще имаш по голям разход докъто ти свикне ръката с пистолета.mir4oto написа:ако стотина лева, ти се струват разумна цена от сарк за пистолет и 20 мл смола100-те лева за пистолета няма да са проблем. Важно е колко ще струва после консуматива ( тубичката ). На мен ми трабва за малки серии и то не еднократно, така че инструмента си е инструмент. Цялата работа е смолата/силикона да не е много скъпа за да има файда от цялото упражнение и крайния продукт да не е прекалено скъп. Преди време бях питал в една фирма по съвсем друг повод, колко ще ми струва 50 броя обемни стикери ( около 2,5х5см ) и по спомени ми казаха 1,2 лева за брой. В предвид ценообразуването по принцип на стоките и услугите слагам от тези 1,2 лева 0,2лева да е силикона, което мен като ориентировъчна цена ме устройва.
hidrazin написа:Щом няма да е за еднократна употреба и макар и малки серии инструмента си заслужава. Ако си го купиш пиши каква му е цената и цената на консумативите.Ами оказа се че засега няма да си го купя
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: