Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
mely - напреднал
Хайде де и мен ме интересува
Ако може и някаква фирма в старозагорско да кажете за такива врати
защото където и да ходих по фирми за интериорни врати ме гледат :shock: Аз ги искам нещо от МДФ или имитиращо дърво с големи размери
На мен ми трябва за параван от плоскости, който се отваря и вътре е душа в банята
А какъв е този механизъм и как изглежда дето на него се монтират вратите (пвц плоскости в моя случай)?
crez - майстор
aseim2 написа:
Моля дайте снимки как изглеждат такива врати
Ето това се получи от една поликарбонатна плоскост 10мм специално за нея алуминиеви профили и горен плъзгащ механизъм до 25кг.

Прикачен файл

HPIM0012.JPG
HPIM0012.JPG (56.46 KиБ) Видяна 29795 пъти

Прикачен файл

HPIM0014.JPG
HPIM0014.JPG (49.5 KиБ) Видяна 29795 пъти

Прикачен файл

HPIM0015.JPG
HPIM0015.JPG (56.38 KиБ) Видяна 29795 пъти

Прикачен файл

HPIM0016.JPG
HPIM0016.JPG (53.32 KиБ) Видяна 29795 пъти

Прикачен файл

HPIM0013.JPG
HPIM0013.JPG (52.97 KиБ) Видяна 29795 пъти
CnapKu - специалист
А идея за нещо по масивно ? Което ще се и затваря някак. Иначе твоята идея е много хубава, но на мен ми трябва горе долу като за да разделя два апартамента с плъзгаща врата. И може би при нужда да е затворено и такам .. :?
crez - майстор
CnapKu написа:
А идея за нещо по масивно ? Което ще се и затваря някак. Иначе твоята идея е много хубава, но на мен ми трябва горе долу като за да разделя два апартамента с плъзгаща врата. И може би при нужда да е затворено и такам .. :?
Купуваш механизъм за 50кг. и правиш желязна ако искаш.
finlimir4o написа:
Здравейте искам да си разделя стаята с плъзгащи врати .Моля предлойете ми от какво да ги направя, или къде да се обърна където могат да ми ги направят.Не ми се ще да е от алуминиева дограма, но в краен случай може.

Много добър качествен поликарбонат 10мм си купих от фирма за поликарбонатни пласкости http://polycarbbg.com/ цвят бял и ми отрязаха размера, който ми трябва, а те също продават и алуминиеви профили- много тънки и леки. Може да се обадите на този тел. 0878778897
Emerald - модератор
Виж една доста пълна статия за плъзгащите врати с много снимки. В края има схемички на видовете плъзгащи врати.

http://community.livejournal.com/interi ... 13765.html
desss - специалист
ние си направихме плъзгаща врата, като поръчахме на фирмата, която ни прави и останалите врати само едно крило /щото те по принцип не правят плъзгащи врати, а искахме всички да са еднакви/. от едната страна сложихме винкели за укрепване, отгоре гипсокартон, поставихме механизма, като дойде крилото го сложихме на мястото му, затворихме и другата страна с гипсокартон, и вратата дефакто влиза вътре. долния водач остана между плочкиге, тъй че няма да се спъваме в него. момчетата облякоха гипсокартона с первази, каквито и на другите врати. скоро ще дам и снимки :)
Чопър - специалист
Имам подобен проблем-вестибюл+стая разделени с остъклена портална врата около 2,5 дълга.И се образува едно преходно помещение/за сега неизползваемо/около3.10 на 2.50,затова бих искала по някакъв начин да огранича отваряемата площ на вратата.
rockwall - майстор
при окачените горе врати как стоят нещата на пода - влизат ли в нещо, за да не се клатят

това с поликарбоната не ми върши работа

вратата е между коридор и спалня

Тема "Разделяне на стая с плъзгащи врати помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: