EDI написа:100 кубика ми се виждат малко, като дебит.Поне 150 кубика да е.190м3 е

VLADO66 написа:Ползвам от 5-6 г такъв http://www.elbulgaria.com/c448/p58156/v ... -cata.html трябва сам да си го вържеш за осветлението.Благодаря и на двамата за мненията, този който ми предлагаш Владо ми харесва и мисля, че ще ми свърши работа, колкото до свързването не е проблем ще го свържа към осветлението, поне с тоците съм малко на "ти"
VLADO66 написа:Виж си диаметъра на тръбата защото са три размераТръба още не съм монтирал /все още съм пред измазване на стените/, така, че мога да варирам с моделите. Имам налична ф-100, но този който ми предлож е с по-голям дебит и се спрях на него и ще търся тръба ф-120 въпреки, че може би и този на ф-100 ще ми свърши работа за 7 куб.м помещение, но май по-добре да намеря пърче тръба ф-120.
Stefan_62 написа: Четох добри отзиви за "ВЕНТС" и "САТА",но не открих дали са с автоматични клапи. Благодаря ви предваритено.Не знам какво ти мислиш за автоматична клапа.
kozl написа: Именно това ми беше целта. Да имам вентилация и без включен вентилатор само в посока баня-комин.Благодаря за съвета
Защо е необходима клапа. Ами ако комшията надуе вентилатора да не му смърдиш парфюма от кенефа -примерно
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: