Леворъков написа:1. Съпругата ми казва къде да е кухнята а аз трябва да намеря решение - ЗАКОН не подлежи на коментар.Zdravejte,
2. Съдомиялната е малка 55см. на 60 см. и си я имам (подарък от кума), така че трябва да и намеря място (а имам и малко дете така че си работи поне веднъж на ден)
3. И в момента (в квартирата) така са подредени (отдолу пералнята върху нея съдомиялната и най-отгоре микровълновата) на балкона и сме свикнали и стигаме без проблеми уредите.
4. Големия сериозен въпрос, който повдигате е за печката прави сте, но не мога да й измисля друго място. Наистина може би най-големия проблем ще бъде с почистването. Като духа или вали - ами ще омириша къщата или няма да готвя. За боба си купувам готов в буркани по 2,80 лв.
![]()
5. Мисля под прозореца да сложа (не знам как се казва точно) една дъска (не знам от какво) защото ако забелязвате няма място за плот на, който да сложиш да си нарежеш паржолите.
70 см хладилник = 60 + 10 за разстояние.
60 см печка
60 см пералня
60 см миялна
------
250 общо
остават 33 см за мивка

Не погледнах височинатата на прозореца, но идеата е от ляво надясно, Хладилник, над него микрова, мивка, с пространство отдолу/шкаф, пералня, до нея миалня и тогава в другия ъгъл печка. Мивка, пералня, миалня - се обединяват с плот за да може да си режете разни неща.
Къде ще си държите съдовете обаче.....