Здравейте,искам да ви задам няколко въпроса относно сглобяемите къщи.Вярно ли е че на сглобяема къща с дървена конструкция и стени с OCB,изолация и гипсокартон после не могат да се закачат никакви неща,като кухненски шкафчета,климатици и т.н.В смисъл,ако не съм предвидил предварително точно къде ще е дадено нещо в последствие не мога да го сложа или променя мястото му.Другият ми въпрос според вас има ли фирма в България,която в действителност да отговаря на стандартите и да прави всичко,както трябва.Например материала да е с необходимата сухота да е с необходимата защита и така нататък.Разгледах много сайтове на различни фирми,но някак не ми вдъхват доверие с изключение на финландската фирма Хонка,но и там всичко се внася от чужбина.Само ми се иска да отбележа,че някак не ми допадат нещата с метална конструкция.Не знам,защо може и да греша....
А и най-накрая ще помоля разни фирми да не се регистрират и да пълнят темата с безмислени мнения(да си задават сами въпроси и да си отговарят и хвалят).В момента няма да почвам да строя,а в момента събирам информация за различните видове строителство.Благодаря ви предварително.
А и най-накрая ще помоля разни фирми да не се регистрират и да пълнят темата с безмислени мнения(да си задават сами въпроси и да си отговарят и хвалят).В момента няма да почвам да строя,а в момента събирам информация за различните видове строителство.Благодаря ви предварително.