• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ebahti - майстор
И аз за пръв път съм насадил.........
stiv1961 - майстор
А тези домати какъв ли сорт са :? .
Прикачен файл:
310720132172.jpg
Приличат ми на биволско сърце, но са накъдрени като пъпеши :-D. почти всичките са ми такива...... ама поне са в голямо количество и са едрички :)
VLADO66 - майстор
Аз за това садя по 5-6 сорта за нямам провал.Яд ме е че си изгубих чушкодомата-нещо като твойте ама по-вталени :)
nikolson - майстор
stiv1961 написа:
А тези домати какъв ли сорт са :? .
Прикачен файл:
310720132172.jpg
Приличат ми на биволско сърце, но са накъдрени като пъпеши :-D. почти всичките са ми такива...... ама поне са в голямо количество и са едрички :)
Тези домати са безколов сорт, от рода на РОМА.
VLADO66 написа:
Яд ме е че си изгубих чушкодомата :)
E, по Ямболско ги има, догодина, ако е живот и здраве, кажи, ще ти пратя, като си идвам по София.
imegogo - специалист
пръскайте краставиците !!! при мен и при доста съседи се появи кубинска мана въпреки че още в началото преди да започват да връзват съм провел едно пръскане с куадрис и едно с ридомил голд но явно ако не пръскаш през през 15-20 дни ефект няма сега като тръгна първо при едните (гергана) пробвах с бордолезов разтвор но ефекта беше никакъв сега напръсках всички с куадрис пък ще видим
VLADO66 - майстор
След всеки дъжд пръскам,обаче взех да се съпикясвам след като започва плододаването щото не ми се яде менделеевата таблица.
stiv1961 - майстор
nikolson написа:
Хмм :? , съвсем не ми приличат на РОМА :?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D ... 80&bih=675
imegogo - специалист
VLADO66 написа:
След всеки дъжд пръскам,обаче взех да се съпикясвам след като започва плододаването щото не ми се яде менделеевата таблица.
аз за това пръскам само при нужда искам зеленчуците да са максимално чисти да ви кажа имам съседи които пръскат доста по-често но техните също не са по-добре даже са по-зле
п.п преди седмица сложих капково напояване защото си мисля че стандартното поливане също е една от предпоставките за образуване на мани,пък ще видим
MMIel - специалист
stiv1961 написа:
nikolson написа:
Хмм :? , съвсем не ми приличат на РОМА :?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D ... 80&bih=675
Сорта е "Сърцето на Албенга". И не са безколови. Мислех и аз да го сея, но не ми остана място, но за догодина съм си го набелязал. Как е като добив и вкус?
VLADO66 написа:
Не съм пръскал от около месец. Краставиците са добре, но доматите са много зле. Трета китка върза тук-там по един домат. Четвърта и пета изресяха почти всички цветове, но поне знам че ям чисти домати и краставици.
stiv1961 - майстор
MMIel написа:
Сорта е "Сърцето на Албенга". И не са безколови. Мислех и аз да го сея, но не ми остана място, но за догодина съм си го набелязал. Как е като добив и вкус?
Благодаря. Доматите са едри, сочни... абе много вкусни. Само дето искат по- прецизно почистване около мястото на дръжката защото там са набраздени по- дълбоко. Иначе корените са отрупани с домати. Миналата седмица за пръв път жената прави консерва и набра наведнъж пет кофи, а като гледам има още много. Ако не забравя в събота ще снимам :)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39

Тема "Зеленчуци - торене, пръскане....отглеждане..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: