stiv1961 написа:А тези домати какъв ли сорт саТези домати са безколов сорт, от рода на РОМА..
Приличат ми на биволско сърце, но са накъдрени като пъпешиПрикачен файл:310720132172.jpg. почти всичките са ми такива...... ама поне са в голямо количество и са едрички
VLADO66 написа:Яд ме е че си изгубих чушкодоматаE, по Ямболско ги има, догодина, ако е живот и здраве, кажи, ще ти пратя, като си идвам по София.
nikolson написа:Тези домати са безколов сорт, от рода на РОМА.Хмм
VLADO66 написа:След всеки дъжд пръскам,обаче взех да се съпикясвам след като започва плододаването щото не ми се яде менделеевата таблица.аз за това пръскам само при нужда искам зеленчуците да са максимално чисти да ви кажа имам съседи които пръскат доста по-често но техните също не са по-добре даже са по-зле
stiv1961 написа:Сорта е "Сърцето на Албенга". И не са безколови. Мислех и аз да го сея, но не ми остана място, но за догодина съм си го набелязал. Как е като добив и вкус?nikolson написа:Тези домати са безколов сорт, от рода на РОМА.Хмм, съвсем не ми приличат на РОМА
![]()
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D ... 80&bih=675
VLADO66 написа:След всеки дъжд пръскам,обаче взех да се съпикясвам след като започва плододаването щото не ми се яде менделеевата таблица.Не съм пръскал от около месец. Краставиците са добре, но доматите са много зле. Трета китка върза тук-там по един домат. Четвърта и пета изресяха почти всички цветове, но поне знам че ям чисти домати и краставици.
MMIel написа:Сорта е "Сърцето на Албенга". И не са безколови. Мислех и аз да го сея, но не ми остана място, но за догодина съм си го набелязал. Как е като добив и вкус?Благодаря. Доматите са едри, сочни... абе много вкусни. Само дето искат по- прецизно почистване около мястото на дръжката защото там са набраздени по- дълбоко. Иначе корените са отрупани с домати. Миналата седмица за пръв път жената прави консерва и набра наведнъж пет кофи, а като гледам има още много. Ако не забравя в събота ще снимам
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: