Според вас кога горелката гори най икономично 1/2/3/ степен.
Или когато я изключиш напълно
Или когато я изключиш напълно

tysonlkr написа:Когато комшиите от долу имат малки деца и поддържат 26-27 'С постоянно. Тогава във вас няма да е необходимо да пускаш каквото и да е отоплениеКофтито е че съм в къща значи трябва да я сменя с апартамент
Когато не я пускаш горелката е най икономична.
boretobobo написа:Смени си горелката Биотеч 35 и чогунения котел със система на пелети съответстваща на топлозагубите на къщата. Сега топлиш през комина двора си!Сигурно съм от първите с двойна изолация EPS 5 sm Аостротерм и Вата 10 см от вътре
За 1 час на макс горелката гори 7 / 7.5 кг пелети .Как да я накарам да гори по малко на час и пак да топли толко .
hr.hristov57 написа:А само котела със какъв мога да го заменя отоплявам 2 по 120 м2 и бойлер 200 л .boretobobo написа:Смени си горелката Биотеч 35 и чогунения котел със система на пелети съответстваща на топлозагубите на къщата. Сега топлиш през комина двора си!Сигурно съм от първите с двойна изолация EPS 5 sm Аостротерм и Вата 10 см от вътре
За 1 час на макс горелката гори 7 / 7.5 кг пелети .Как да я накарам да гори по малко на час и пак да топли толко .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: