Иска ми се , да има някаква изолация, но трябва да се съобразявам и с определен бюджет   така, че съм склонен да направя някакъв компромис с изолацията по скоро.
  така, че съм склонен да направя някакъв компромис с изолацията по скоро.
Ще се топли на подово отопление към локално парно вързано .

така, че съм склонен да направя някакъв компромис с изолацията по скоро.
  така, че съм склонен да направя някакъв компромис с изолацията по скоро.Ще се топли на подово отопление към локално парно вързано .

Не знам по вашия край как са нещата - ама в родния ми дървата вече вървят 70-80 лева на кубик (в Софето прехвъркват 100). Ако ги купиш с година предварение и изсъхнат хубаво криво ляво можеш да го докараш на 6-7 ст./кВч без да смяташ загубите в топлинната инсталация. Тия 5-10 лева спестени от вата (добра покривна изолация е 25-30 см вата) ще ги одумкаш още на 2та-3тата година в дърва - да не говорим за хамалогията по цепене, носене,складиране, чистене...........
  Не знам по вашия край как са нещата - ама в родния ми дървата вече вървят 70-80 лева на кубик (в Софето прехвъркват 100). Ако ги купиш с година предварение и изсъхнат хубаво криво ляво можеш да го докараш на 6-7 ст./кВч без да смяташ загубите в топлинната инсталация. Тия 5-10 лева спестени от вата (добра покривна изолация е 25-30 см вата) ще ги одумкаш още на 2та-3тата година в дърва - да не говорим за хамалогията по цепене, носене,складиране, чистене...........