Мечтата на всяка домакиня
pixie - напреднал
към чопър-програмата е ALNO KITCHEN PLANNER http://kitchenplanner.alno.de/

Доста лесно се работи с нея и опциите са големи.Успех!

Знам че за всички най-дразнещи са положението на фурната и котлоните,но като нямам пространство и чиста стена,така стоят нещата.Просто строителите смениха проекта за газта в последния момент,иначе котлето щеше да е на местото на сегашната фурна,а самата фурна щеше да е вдясно до прозореца.
pixie - напреднал
а ето и дейсвителността!

Помагайте моля!

Прикачен файл

IMAG0018.jpg
IMAG0018.jpg (13.34 KиБ) Видяна 7527 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Да опитаме малко свобода :roll: Печката пред колоната с "висящ" абсорбатор. Мивката изтеглена вдясно. Пред газта микровълновата.
pixie - напреднал
веднага демонстрирам

Прикачен файл

plan24.JPG
plan24.JPG (29.79 KиБ) Видяна 7482 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
pixie написа:
веднага демонстрирам
Тц :wink: не премести мивката ... пробвай да завъртиш печката - с лице към прозореца, с малко плот до комина... вземи най-сетне да оправиш размерите, че са доста далеч от реалните.
Впрочем, много по-удобно е, да местиш изрязани хартиени квадратчета, по начертано на хартия помещение.
Забавно е, действай :cool: Успех!
pixie - напреднал
n_a написа:
pixie написа:
веднага демонстрирам
Тц :wink: не премести мивката ... пробвай да завъртиш печката - с лице към прозореца, с малко плот до комина... вземи най-сетне да оправиш размерите, че са доста далеч от реалните.
Впрочем, много по-удобно е, да местиш изрязани хартиени квадратчета, по начертано на хартия помещение.
Забавно е, действай :cool: Успех!

не ми казвай 4е имаш предвид нещо такова

Прикачен файл

plan25.JPG
plan25.JPG (29.08 KиБ) Видяна 4952 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Имах предвид И нещо такова. Продължаваш да нямаш необходими (според мен) неща. Забавлявай се :) [boring]
pixie - напреднал
n_a написа:
Имах предвид И нещо такова. Продължаваш да нямаш необходими (според мен) неща. Забавлявай се :) [boring]
Помогни ми,please!аз съм зъболекар,а за 2 дни няма как да стана дизайнер! :shock: за какво плаче още новата ми кухня?освен за повече място!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Има достатъчно място.
Наспи се и пак прочети "напътствията" ми.
Антония - специалист
Още по-добре ще направиш, ако отидеш в някой по-голям магазин, говориш с проектант и той/тя ти направи модел. Поне според мен това е най-читавия вариант. В Платан например е безплатно, в Лабиринт и Еником също. В Аико плащаш 50 лева и проектантът идва на място, взима точни размери и ти предлага различни решения докато се съгласиш с някое от тях :) Не е задължително да вземеш кухнята от тях след това, разбира се.

Тема "Здравейте!Какво ще кажете за проекта ми за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: