към чопър-програмата е  ALNO KITCHEN PLANNER  http://kitchenplanner.alno.de/
Доста лесно се работи с нея и опциите са големи.Успех!
Знам че за всички най-дразнещи са положението на фурната и котлоните,но като нямам пространство и чиста стена,така стоят нещата.Просто строителите смениха проекта за газта в последния момент,иначе котлето щеше да е на местото на сегашната фурна,а самата фурна щеше да е вдясно до прозореца.

Доста лесно се работи с нея и опциите са големи.Успех!
Знам че за всички най-дразнещи са положението на фурната и котлоните,но като нямам пространство и чиста стена,така стоят нещата.Просто строителите смениха проекта за газта в последния момент,иначе котлето щеше да е на местото на сегашната фурна,а самата фурна щеше да е вдясно до прозореца.

Печката пред колоната с "висящ" абсорбатор. Мивката изтеглена вдясно. Пред газта микровълновата.
 Печката пред колоната с "висящ" абсорбатор. Мивката изтеглена вдясно. Пред газта микровълновата. не премести мивката ... пробвай да завъртиш печката - с лице към прозореца, с малко плот до комина... вземи най-сетне да оправиш размерите, че са доста далеч от реалните.
 не премести мивката ... пробвай да завъртиш печката - с лице към прозореца, с малко плот до комина... вземи най-сетне да оправиш размерите, че са доста далеч от реалните. Успех!
  Успех! [boring]
   [boring] за какво плаче още новата ми кухня?освен за повече място!
 за какво плаче още новата ми кухня?освен за повече място!