Съжалявам малко за закъсненито но имах други главоболия тея дни. Та така да се върна на цепките и по конкретно на въпроса на колегата преди мен. Значи маркери сефте съм слагал миналата година отктомври, същите се пропукаха тази година към април ако не ме лъже паметта, спукаха се сравнително леко. Домързя ме да лепя нови но след няколко месеца сега август маркерите се досцепиха доста сериозно, може би около 3-4мм. След това пуснах темата и се заех с търсене на конструктор, за сега съм намерил човек които казава че би се наел с такава задача но ще се видя с него към 10.09. Преди 3-4 дни пак налепих маркети, и днес сутринта им нямаше нищо сега се прибирам от работа и пак са се пукнали, малко колкото косъм но факт е че са се спукали. Абре хора кво ще правя с тая къща тя ша си падне ако продължава така още 1-2 год. И още нещо, по съвет от колега от форума взех че огледах доста така стари и съседни къщи, тази която е срещу нас има цепнатина от покрива до основите вертикална, преди години се била спукала, разправят че заради съседен строеж, комшииката сподели ч етяхната стара къща преди да построят кооперацията банята и се пукала често и пропадала, та явно почвата в раиона не са особено стабилни и сгради като наща без фундамент понасят щети.
С интерес очаквам какво ще напише и колегата housedoktor
С интерес очаквам какво ще напише и колегата housedoktor