"...дихлордифенолтрихлоретан"-ето това е научно. Някой може и да не обърне внимание. Но щом го препоръчвате...
, ефекта е...убийствен 

Gabito_7 написа:...Накратко, оптималният и по цена и по действие вариант е повърхностна обработка на дървесината с течен парафин, нафта, гас, или леко масло, несъхнещо - напр. трансформаторно, фино машинно (копитно).
profy, аз не искам научноПлииийййс, на по- прост български ако може да ми преведеш написаното от теб
nikolson написа:"...дихлордифенолтрихлоретан"-ето това е научно. Някой може и да не обърне внимание. Но щом го препоръчвате...Производството и употребата на ДДТ съвсем не е спряло по света., ефекта е...убийствен
Gabito_7 написа:Сега ми изниква и друг въпрос. В новата стая ще слагаме ламперия само на едната стена и на тавана. Стената е с дължина 4.30 и височина 2 и нещо. Сега въпроса е дали да я слагаме вертикално или хоризонтално. Хоризонтално ми харесва много повече, но ще се наложи да се наставя, тъй като дължината на дъските е 4 м. Мислите ли, че това би ми създало проблем в последствие (отваряне на фугите при изсъхването например) ? Баща ми ме навива да го правим вертикално, но не ми харесва толкова. Има ли някакви тънкости при поставянето, които да са важни и да предотвратяват подобни проблеми в бъдеще ?Някой да даде съвет по този въпрос !?! Притеснява ме при рязането дали ще могат да се напаснат хубаво и дали след това няма да отвори на тези места. Хелп
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: