А на какъв предпазител е свързано всичко това? Гофрето е на осветлението. А мостовия кабел "магистрала"?
Не видях и отговор на поне втори път зададения въпрос, но нека попитам отново:
Тогава проводниците стават 24 събрани зад контакт в стандартна конзолна кутия! Ако това е възможно. не мислиш ли, че в дълбока кутия е възможно да станат лесно доста по-малко връзки?
Не видях и отговор на поне втори път зададения въпрос, но нека попитам отново:
Тани написа: Би ли нарисувал онова предимство на твоята инсталация, в която слагаш предпазител на всеки контакт след като е разклонен от магистралния кабел. Нарисувай ги на тази картинка!
thinkpad написа:Виждам, че събираш 16 проводника, а аз говоря за кабели. С поставени кабели се работи малко по-трудно, особено от типове като СВТ с по-голямо сечение на проводниците, понеже просто заемат място в дупките на конзолната кутия. С кабели като мостоваци, които са зазидани в стената доста по-трудно се прави този трик, който ти ми показваш с проводници, които в случая са свободни във въздуха и ги нагласяш както си искаш. Не мога да направя спайка на 8 кабела, поне не и надеждна.Ако си обърнал внимание, свързал съм надеждно кабели 4mm² без проблеми. Дали обелен кабел СВТ или ПВ-А1 е все едно, а ако кабела не е зазидан , а се движи свободно в гофрето, особено пък зад гипскартон, ефекта е същия, като да го правя във въздуха и кабелите си застават точно така! Ти говориш за 8 кабела с двупроводна инсталация, защото забравих да публикувам една от снимките - тази за трипроводна инсталация .
Тогава проводниците стават 24 събрани зад контакт в стандартна конзолна кутия! Ако това е възможно. не мислиш ли, че в дълбока кутия е възможно да станат лесно доста по-малко връзки?