За колегите, които не знаят как чукча реже дърва с моторен трион:
Двама шефове наели чукча да реже дървета. Дали му един моторен трион и му казали, че трябва да отсече 100 дървета за ден и ще го наемат.
Шефовете останали малко да видят как реже и той след час бил готов. Единият казва на другия:
- Е, стига бе! Тоя отряза 500 за час!
А другият отговаря:
- А представяш ли си, ако запали триона?
И друг вариант (както аз го знам...)
:
Влиза чукча в магазин за моторни триони и иска машина за рязане на 100 кубика на ден.
Дават му подходяща машина и той си тръгва. На другият ден се връща и казва, че този трион е повреден и с него Чукча реже само по 50 кубика на ден.
- Вземи този трион, той реже по 200 кубика.
На другият ден чукча се връща и казва:
- Не реже, реже само по 100 кубика на ден.
Избрали по-голям трион и решили да го пробват в двора на магазина. Хваща Чукча триона и започва напред, назад да реже дърва...
Двама шефове наели чукча да реже дървета. Дали му един моторен трион и му казали, че трябва да отсече 100 дървета за ден и ще го наемат.
Шефовете останали малко да видят как реже и той след час бил готов. Единият казва на другия:
- Е, стига бе! Тоя отряза 500 за час!
А другият отговаря:
- А представяш ли си, ако запали триона?
И друг вариант (както аз го знам...)

Влиза чукча в магазин за моторни триони и иска машина за рязане на 100 кубика на ден.
Дават му подходяща машина и той си тръгва. На другият ден се връща и казва, че този трион е повреден и с него Чукча реже само по 50 кубика на ден.
- Вземи този трион, той реже по 200 кубика.
На другият ден чукча се връща и казва:
- Не реже, реже само по 100 кубика на ден.
Избрали по-голям трион и решили да го пробват в двора на магазина. Хваща Чукча триона и започва напред, назад да реже дърва...