tokbatak написа:Лазаре изобщо не искам да споря с теб. Желанието ми е хората да получават достоверна информация. В повечето пъти когато съм търсил инфо по форумите са ме заблуждавали. Надявам се някога това да се промени.LazarGanev написа: Ти смяташ че разбираш, така ли? Колко години си учил топлотехника и къде? По обясненията, които даваш мога да се хвана на бас, че това което казваш ти е обяснявано от някой търговец. Понеже с термини и методи от топлотехниката явно трудно ще ме разбереш, ще се опитам по-разбираемо - все едно да твърдиш, че един ТИР 20 тона е еднакво ефективен, независимо дали превозва 20т. или 2т.. Ами то ако беше така нямаше да има бусове по пътищата, а само ТИРове. Нямаше да има на пазара газови и пелетни котли и горелки с различни мощности, а щеше да има само един размер.

tokbatak, за сетен път те моля да престанеш да спориш за неща, които не са ти ясни и да ме обвиняваш в някаква мнима търговска конспирация!
За топлотехниката - мисля че "изключителния" пример с тировете показва кой, колко разбира.
 Но най вероятно и той ще изчезне безследно след ден, два.
 Но най вероятно и той ще изчезне безследно след ден, два.  Все пак нека хората сами да преценят стойността на казаното от нас.
 Все пак нека хората сами да преценят стойността на казаното от нас.  
 Ами тогава недей да се пънеш като магаре на мост,а слушай хората с опит.
.gif)
 .
 .

-на женския пазар има ли ги
 -на женския пазар има ли ги