• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Едно питане от мен:
RDP-HD31 на Райдър по-добър ли е от RDP-HD11? На теория причината да се интересувам е, че имам да къртя вкъщи едни подови плочки заедно с част от плочата надолу, но всъщност си търся причина да си взема къртач и да разтоваря перфоратора. И още нещо - при пробиване на дупки в пода (замазка, плоча), по-добре ли ще се справя от Макита 2470?
Chefo77 - майстор
Благодаря за мненията, бяха ми много полезни. Обаче днес заприходих едно таквоз го*но :)

http://el-mashini.bg/product/1038/karta ... varia.html

Върши работа и определено ще му стопя лагерите :lol:
fox_vt - майстор
Да се похваля райдъра ми HD-07 даде първия си дефект :-D Хвръкна му патроника.Оказа се че една шайба се е износила и една телена зегерка :? които държат патроника който пък държи двете съчми които пък държат шилото или бургията.Принципно машинката си работи безупречно като изключим тоя малък дефект.Чух че един който имал същия модел имал същия проблем,но според мен не е проблем шайби бол само зегерката да намеря и пак съм в джаза :supz:
jekasus - майстор
fox_vt написа:
Да се похваля райдъра ми HD-07 даде първия си дефект :-D Хвръкна му патроника.Оказа се че една шайба се е износила и една телена зегерка :? които държат патроника който пък държи двете съчми които пък държат шилото или бургията.Принципно машинката си работи безупречно като изключим тоя малък дефект.Чух че един който имал същия модел имал същия проблем,но според мен не е проблем шайби бол само зегерката да намеря и пак съм в джаза :supz:
Моя 14 модел и той направи същия дефект :-D
Chefo77 - майстор
Ами така е ... като си купувате ... боклуци :-D Я си вземете един Einhell, да видите машина :lol: :lol: :lol:
fox_vt - майстор
Ти глей дан ти фръкне и на теб пльокалото че няма да ти видя физиономията да се посмея :lol:
Chefo77 - майстор
fox_vt написа:
Ти глей дан ти фръкне и на теб пльокалото че няма да ти видя физиономията да се посмея :lol:
Аууу, завистник :lol: :lol:
nikolson - майстор
Вие като оня виц за шопите при бомбардировките над Сърбия, когато падна ракета в един двор. "Да падне и у нас, колко жИлезо има туй". :-D
gogo7777 - майстор
Хвръкна му патроника
:-D
Просто уникални машини.
puxli - помощник
ами като си уцелил арматура и с макита и с хилти да дупчиш на същата дупка все 1
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Перфоратор Райдер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: