Едно питане от мен:
RDP-HD31 на Райдър по-добър ли е от RDP-HD11? На теория причината да се интересувам е, че имам да къртя вкъщи едни подови плочки заедно с част от плочата надолу, но всъщност си търся причина да си взема къртач и да разтоваря перфоратора. И още нещо - при пробиване на дупки в пода (замазка, плоча), по-добре ли ще се справя от Макита 2470?

RDP-HD31 на Райдър по-добър ли е от RDP-HD11? На теория причината да се интересувам е, че имам да къртя вкъщи едни подови плочки заедно с част от плочата надолу, но всъщност си търся причина да си взема къртач и да разтоваря перфоратора. И още нещо - при пробиване на дупки в пода (замазка, плоча), по-добре ли ще се справя от Макита 2470?

Хвръкна му патроника.Оказа се че една шайба се е износила и една телена зегерка
 Хвръкна му патроника.Оказа се че една шайба се е износила и една телена зегерка   които държат патроника който пък държи двете съчми които пък държат шилото или бургията.Принципно машинката си работи безупречно като изключим тоя малък дефект.Чух че един който имал същия модел имал същия проблем,но според мен не е проблем шайби бол само зегерката да намеря и пак съм в джаза
 които държат патроника който пък държи двете съчми които пък държат шилото или бургията.Принципно машинката си работи безупречно като изключим тоя малък дефект.Чух че един който имал същия модел имал същия проблем,но според мен не е проблем шайби бол само зегерката да намеря и пак съм в джаза  
.jpg)