Здравейте майстори, климатикът ми е "Panasonic CU/CS E12NKE-3" по принцип съм доволен от работата му, но на няколко пъти /както и днес/ми направи впечатление, че когато го пусна отначало си работи нормално / работи си, когато достигне зададената темп. си изключва и т.н/, но след около час-два работа вентилаторът на вътрешното тяло започва да намаля оборотите за около 5сек.до спиране и след това веднага да ги увеличава до зададените за около 20 сек. и така постояно докато не го изключа /което си е дразнещо/. Оборотите на вентилатора съм ги задал на 2-ра степен, че да не вдига много шум, а жалюзите на автоматично, температурата на 22 градуса при външна около 7-8 градуса. Пускам го на "Еконави" и мислех, че е от това, но когато го изключа /Еконавито/ продължава да работи така. По принцип не го ползвам постояно, почиствам въпреки това на две седмици филтъра и както казах съм доволен от работата му, като изключа това постояно намаляне и усилване на оборотите на вентилатора понякога. Аз ли греша нещо по настройките или това си е нормална работа при зададени такива параметри.