Профи, нали знаеш, че на дизела свещите се включват само при паленето, какво гаснене те гони не зная 

profesionalist_wood написа:От турбото еЛеко с газта да не излезе перката на турбото през ауспуха...
ferrari4456 написа:Абе с един приятел от блока и той със същия форд, сме се хванали да го стягаме неговия.Свирене не съм чул при него, да не даваш пари и за турбо сега.Не си играйте да я боядисвате, защото калниците ръждясват много, а пък и застраховките се вдигат от другия месец ,да речем с кубатура 900-1500 ще се плаща 200 лв, а от 1600 до 1800 кубика ще плащате 520 лв, а от 1900 до 2500 кубика кихате 780 лвУтре с момчето ще го боядисваме форда.
Младите шофьори също плащат по-солено за "Гражданска отговорност". Например в някои компании водачите до 25 години трябва да платят около 520 лв. за полицата. Това важи за автомобили с обем на двигателя между 1600 и 1800 кубика. Цената на застраховката може да достигне дори 780 лв., ако става въпрос за мощни джипове с обем на двигателя над 2500 кубика.С мойте 28 години стаж не ме бърка поскъпването.Другия месец ми изтича застраховката и ще правя и на двете коли ,който са по 2000кубика до сега си плащах до 400лв за двете.Сега ще видиме.
Други застрахователи повишават цената със 100% за водачи до 30 години. Някои компании пък продават застраховката с надценка от 25 на сто за шофьори, които карат колата си по-малко от година.
Често цената скача и ако водачът е причинил пътнотранспортно произшествие през последните 3 години. За сметка на това обаче съвестните водачи могат да ползват отстъпки.
Не си играйте да я боядисвате, защото калниците ръждясват много...Ние цялата я изкърпихме и боядисахме отдолу и отстрани ,че беше скачам в колата и седалката пропада, паля двигателя, той изпада, тръгвам и гърнето на асфалта си остава.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: