goshob написа: Ето от тази снимка става ясно какво реших да направя:Баси мен така безцветна даже ми харесва повече
 И верно прозорците не трябваше да са бели
goshob написа: Ето от тази снимка става ясно какво реших да направя:Баси мен така безцветна даже ми харесва повече

EDI написа:Имам основателни съмнения, че с вертикалния монтаж ще имаш проблеми с проникване на влага зад сачака....Здравей Еди,
 и къщата
  и къщата  . Помня и състоянието и преди - виждал съм я от улицата. А определено тя изпъкваше и преди и правеше впечатление на фона на сивите пръскани къщи или още по - старите плетарки. Винаги ме е впечатлявала.. Поздравления на "съселянина" за идеята и реализацията!! Въпросът ми е майсторите, които ползва от къде са? Т.е. Белоградчик или "вносни", защото и аз имам подобна мъка...с която трябва да се захващам..
. Помня и състоянието и преди - виждал съм я от улицата. А определено тя изпъкваше и преди и правеше впечатление на фона на сивите пръскани къщи или още по - старите плетарки. Винаги ме е впечатлявала.. Поздравления на "съселянина" за идеята и реализацията!! Въпросът ми е майсторите, които ползва от къде са? Т.е. Белоградчик или "вносни", защото и аз имам подобна мъка...с която трябва да се захващам.. 
 Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: