stan73 написа:Цените са горе долу поносими но не очаквай чудеса. Имам ме в къщи от няколко години че дори и марковиVLADO66 написа:Малко извън темата-някой имал ли е досег с керамични ножове?От четвъртък в новата брошура на ЛИДл пише, че ще има няколко вида керамични ножове.
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/ ... ail&id=582
На вид сякаш са добри и цените изглеждат добри като за такива...
 дето се казва но не съм очарован от тях. Включая и жената а тя също разбира от ножове и гледа да ме издебне и да ми ползва ножчетата с които ходя на лов че по режели.
  дето се казва но не съм очарован от тях. Включая и жената а тя също разбира от ножове и гледа да ме издебне и да ми ползва ножчетата с които ходя на лов че по режели.

.Снимките са лоши но се вижда горе долу
 .Снимките са лоши но се вижда горе долу  )
 ) а за едната единствена дупка която пробих за дръжката си замина едно абразивно не го знам как се казва за дрелка.При тестовете за издържливост на затъпяване (рязане на сланина за топене на мас)който е рязал знае как тъпи ножовете,няма изтъпяване.Лошото е ръждата и крехкоста последната която стана причина ножа да отиде във вечните ловни полета
 а за едната единствена дупка която пробих за дръжката си замина едно абразивно не го знам как се казва за дрелка.При тестовете за издържливост на затъпяване (рязане на сланина за топене на мас)който е рязал знае как тъпи ножовете,няма изтъпяване.Лошото е ръждата и крехкоста последната която стана причина ножа да отиде във вечните ловни полета