Да, в схемата към котела ми има 2 помпи, но едната е за да осигурява топла вода в бойлера, а при мен бойлера не мога да го развържа от останалата система /не мога до него да докарам темп датчик/ и поради това неговата темп е = на входящата темп към радиаторите. Реално когато в стаите се стопли и термоглавите затворят топлата вода върти през бойлера и го държи топъл.

s_s1 написа:Да, в схемата към котела ми има 2 помпи, но едната е за да осигурява топла вода в бойлера, а при мен бойлера не мога да го развържа от останалата система /не мога до него да докарам темп датчик/ и поради това неговата темп е = на входящата темп към радиаторите. Реално когато в стаите се стопли и термоглавите затворят топлата вода върти през бойлера и го държи топъл.Монтирай контактен термостат на изхода за топла вода от котела сложи го на 50с
а той ще включва помпата само когато имаш топла вода

има много изписано  във форума по твоя проблем.Нито приемаш нито предаваш.Прави каквото си знаеш
 има много изписано  във форума по твоя проблем.Нито приемаш нито предаваш.Прави каквото си знаеш

.gif)