Здравейте, отварям нова тема, защото гледах, търсих, намирам, но не намирам нищо конкретно. Въпроса ми е следния. Ще прекарвам локално парно, зад което ще бъде камина на пелети, и се чудя, дали да инвестирам да свържа и бойлера към нея, или не. Камината ще има достатъчно запас от мощност, и мисля че си струва. Но въпроса е, от икономическа страна, струва ли си. Спрял съм се на бойлер Светлю Шишков, и при тях ако не се лъжа разликата в цената е 150 лева. И мисля че тези пари ще се избият за има няма един отоплителен сезон. Но от друга страна, разни "потребители" ме плашат, че бойлерите със серпентина гърмят, каквото и да означава това, и много хора си били изпатили. Слагам потребители в кавички защото само съм чувал такива истории, но до момента познавам няколко човека които имат подобно нещо, но никой не се е оплакал.
Та въпроса ми към вас, е струва ли си инвестицията, колко би ми спестило, и до колко е надеждна цялата история.
Та въпроса ми към вас, е струва ли си инвестицията, колко би ми спестило, и до колко е надеждна цялата история.