Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Ако случайно, ама надали :lol: Иначе наистина изглеждат много добре и стоманата трябва да е с добър ряз, поне на теория.
dadko - майстор
И аз си взех длета, както и комплект битове. От битовете съм доволен, Накрайника за тях е "много як". Минах сутринта в четвъртък и имаше и от боркороните, ама се въздържах. А, да, взех си и комплект шкурки за шлайф, че си купих машинката преди време, ама шкурки с такава форма не намирах. Купувах си кръгли и ги изрязвах с ножицата...
mitko64 - майстор
Пробвах най- голямата боркорона(73мм) от карбидните с ловешка бормашина BZ 16,първо на някакъв стар исперихски фаянс и после на 8мм теракот(33Х33). Фаянса го изряза с лекота, без видими нащърбвания.С таракотата видя доста зор, но също се справи без дефекти по таракотата. По боркороната не се забелязват повреди, въпреки че нямаше начин да спазя предписаната скорост на рязане( 80-180 об.).
stan73 - майстор
nikolson написа:
Така-а-а, длетата са заприходени. Теоретично трябва да са добри.
https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html
Дръжка от ясен, острие хром-ванадиева стомана. На практика ще ги пробвам в неделя. Щях да съм по-доволен, ако вместо 24мм имаше 6мм, щото имам 25 и 30, но иначе тези като изработка са доста солидни. А и имам ел.ренде Майстер-веркцойг, много качаствена машина. И гледам, седалището е във Вупертал, а там са Ремшайд и Солинген, та :? , ако случано..., нали.
Ще видим. Махнах гипса, тъй че ще пробвам и пиша. :wink:
Длетата са маркирани като Абрахам Дидрихз. Досега калпава стока с такава маркировка не съм виждал. Възможно е да ги пускат и като Майстаа. С тази марка съм виждал някой такива или подобни неща във веригата Пени. Предполагам, че тези 2 марки - АДВ и Майстаа за на една фирма. А за Солинген да не Ви очудва - много китайски фирми имат офиси в този град с идеята да могат да пишат на стоките си Солинген. Това не ги прави автоматично калпави. Има доста читави китайско/немски продукти. Например имам няколко ножа Карл Шмидт, Солинген
http://www.cs-solingen.de/catalog/produ ... -2?lang=en , които са много добри (даже два са ковани, монолитни с хроммолибденванадиева стомана). Та те правят също по поръчка и част от ножовете за веригите Метро, Чибо (CS ножовете са ми точно от там), Пени и Кауфланд. Не бих се учудил ако правят и лидълските...
Последна промяна от stan73 на пет ное 08, 2013 8:00 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
Битовете пише че са Тайвански и изглеждат много добри. Взех си две кутийки и ще ги пробвам другата седмица. Това с цветовете е идейно и държача е супер.
teon - специалист
...някой виждал ли е да се предлага оберфреза с марка Parkside...
nikolson - майстор
stan73 написа:
Предполагам, че тези 2 марки - АДВ и Майстаа за на една фирма.
Една и съща, да. И са собственост на Вюрт. АДВ е фирма за индустриален дизайн, Майстер-веркцойг производителят.
stan73 - майстор
Супер, радвам се, че съм познал (! :)
И между другото съм адски доволен от качеството на всички инструменти с марката Абрахам Дитрихз, които съм си купил досега - брутално яки са, дизайнът им ми допада и цената е достъпна. Не ме притеснява това, че ги произвеждат в Китай, след като е под контрола на щрикт немците...
razli4en73 - специалист
Здравейте,да се похваля,днес си купих винтоверта, за мен направо си е върха за цената.Аз съм от РУСЕ и още вчера бяха свършили и в трите ни магазина.Случи се че днес патувах и го намерих в ГАБРОВО.
Последна промяна от razli4en73 на нед ное 10, 2013 10:09 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Честито ! :)
Вероятно е много готин, аз имам предната версия (който е почти същият) и съм много доволен.
Кой е производителят на патронника на твоят, какво пише на него ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: