Ако случайно, ама надали
Иначе наистина изглеждат много добре и стоманата трябва да е с добър ряз, поне на теория.

nikolson написа:Така-а-а, длетата са заприходени. Теоретично трябва да са добри.Длетата са маркирани като Абрахам Дидрихз. Досега калпава стока с такава маркировка не съм виждал. Възможно е да ги пускат и като Майстаа. С тази марка съм виждал някой такива или подобни неща във веригата Пени. Предполагам, че тези 2 марки - АДВ и Майстаа за на една фирма. А за Солинген да не Ви очудва - много китайски фирми имат офиси в този град с идеята да могат да пишат на стоките си Солинген. Това не ги прави автоматично калпави. Има доста читави китайско/немски продукти. Например имам няколко ножа Карл Шмидт, Солинген
https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html
Дръжка от ясен, острие хром-ванадиева стомана. На практика ще ги пробвам в неделя. Щях да съм по-доволен, ако вместо 24мм имаше 6мм, щото имам 25 и 30, но иначе тези като изработка са доста солидни. А и имам ел.ренде Майстер-веркцойг, много качаствена машина. И гледам, седалището е във Вупертал, а там са Ремшайд и Солинген, та, ако случано..., нали.
Ще видим. Махнах гипса, тъй че ще пробвам и пиша.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: