fox_vt написа:Пичове взех си ей тая джиджавка MS2108Уреда ти е перфектен за цената си. Имам го същия купуван от тук http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6654 функиите за които говориш до сега не съм ги ползвал, трябва да се види в упътването му да ли действат на обхват DC ток.
Таа интересува ме кога показва минимум максимум стойностите?И кога се запаметява, нещо не вдянах точно това от упътването.В смисъл ако замервам ток DC дали ще мога да видя показанието максималното ако не съм до уреда и съм спрял тока вече?
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kam34
- специалист
937 мнения в "Купуване на Мултицет-какъв?"
fox_vt
- майстор
Ех хидра тцтцц писах го сабахлям от тела със автоматичната клавиатура не ми се поправяше.Измерих го със помоща на колега не мога да разбера как се влиза в тоя режим да действа паметта.Въпросът е че функцията инруш я има само при променливото ,твоя флуке е ясно че може и така и така
Иначе сабахлям запали от четвърт побръмчах минута минах 300 метра и угасих за баничка.След това каза вю вю вю и не запали.Върнах ключа и от раз,след още 300метра спрях угасих и тогава направихме Измерване
315А първия път веднага след това 385А.Това за мен не са нормални стойности при не първо палене 1,9ТДИ.Понеделник или вторник отива на лекар със рутинно сменяне на четки,втулки и проверка на ротор.

nv952
- майстор
fox_vt написа:сабахлямКолега,за да ти разшифровам написаното трябваше тълковен речник да ползвам
помощТа
сабахлям

hidrazin
- майстор
Сега ме амбицирахте да си правя и анализи на стартовия ток на колата. Ето и малко с друго FLUKE.
Ето и запис на тока към акумулатора в продължение на 10 секунди.
Ето и самата графика, но вече източена в компа. Първия пик е от порядъка на 580А и после докато върти стартера се движи около 300А в продължение на около 2 секунди. Това е времето за палене без да отчитаме времето на подгрев на свещите. Самите свещи в началото консумират около 75 ампера и за 1О секунди подгрев токът през тях намалява с 15-20 ампера поради повишаване на вътрешното им съпротивление от загряването. Веднага след стартирането на двигателя тока си обръща посоката и започва да зарежда акумулатора. Първоначално с около 45 ампера и после бързо намалява.
Хубаво е когато имаш читави уреди. Можеш да видиш неща за които само предполагаш как се случват. От тези секунди измерване можеш да си направиш много изводи - за подгревните свещи, за стартера, акумулатора, генератора ... За съжаление едно такова животно струва от порядъка на 3500 наши пари.

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература