feikot написа:Все пак си мисля,че трябва да размениш на лустер клеймата моста от червения на кафявияТи пък къде видя мост

feikot написа:Все пак си мисля,че трябва да размениш на лустер клеймата моста от червения на кафявияТи пък къде видя мост
Junak написа:Мостчето дето го е нарисувал. Аз мисля,че син и червен нула и фаза,кафевия е от датчика сигнала.Толкова.Нула може да вземе от всейде дет се викаfeikot написа:Все пак си мисля,че трябва да размениш на лустер клеймата моста от червения на кафявияТи пък къде видя мост
feikot написа:Junak написа:Мостчето дето го е нарисувал. Аз мисля,че син и червен нула и фаза,кафевия е от датчика сигнала.Толкова.Нула може да вземе от всейде дет се викаfeikot написа:Все пак си мисля,че трябва да размениш на лустер клеймата моста от червения на кафявияТи пък къде видя мост
Прикачен файл
PCL82 написа:c5pro, ако обичаш те моля да спазваш добрия тон и като нещо считаш за неправилно не просто да викаш, че това или онова са пълни глупости, а да се аргументираш. Така питащият ще прецени кои съвети са разумни и кои не и ще вземе отговорно решение. Вече в няколко теми се изкаваш като последна инстанция без да се аргументираш!
Аз заставам зад това, което съм написал и мога да се обоснова защо съм го дал така! Предполагам колегите също!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: