Нямало как?Май те гони шубето, вземай флекса и ако причината е, че работят ги правиш неработещи или през ноща като се стъмни или тези работят на лунна светлина, от новия модел 24 часа в денонощието 365 дни в годината и за 10 минути си комплектован, викай каруцарите и деливъри до адреса!

s_toshkov написа:ЗдравейтеСоларна система за ток не е подходяща за загряване на помещение на последен етаж
много отдавна ми се върти подобна идея в главата , но в няколко фирми такива цени ми обадиха , че ме отказват .
Искам да уточня че не съм много запознат с материята азтова моля ви да ме извините за неграмотните въпроси.
Въпросът ми е възможно ли е с такова последователно свързване на такива панели да свържа някакъв отоплителен уред ?
Живея в панелен апартамент на последният етаж (и както вървят работите още доста годинки ще съм там едва ли ще спечеля от тото ил илотария за да се изместа ). ПОоследен етаж - всики тавани са ми изолирани. Над мен не е директно плоча а има едно таванче с височина около 70см и отгоре вече си е таванната плоча . Апартамента ми е Г-образен , юг-север разположен. От южната страна ми е хола (реално е вертикалата от буквата Г), а от северната страна (хоризонталата на буквата Г) са ми разположени спалнята и кухнята...
За отопление на северните стаи ще е пъти по-евтино в момента да си сложиш вакуумни тръбни колектори за загряване на въздуха, но това е друга тема...