Kumay написа:Може ли с Мавруд?Може с всякъкво питие /вино, бира , ракия и т.н./, важното е на теб кое ти харесва и ти блазни душата


Kumay написа:Може ли с Мавруд?Може с всякъкво питие /вино, бира , ракия и т.н./, важното е на теб кое ти харесва и ти блазни душата
Mega написа:Може, ама ако има и компания е още по-добре. ;)Така си е най добре, ама като няма в момента компания си го хапвам и пийвам сам пред телевизора или компа /което правя в момента
Stefan_62 написа:За мераклиите,тук е насипно, утре на прътаkuger написа:Току-що умесих каймата с подправките, сега почива. Утре следва второто измесване, и после чръвца и на пръта.Браво, очаквам снимков материал и рецептата![]()
Прикачен файл
bivolan написа:KingLin, я раздуй за рибката...марка, модел, рецептаРибката е нашенска скумрийка. Махаш главата, чистиш и после с тънка тел чистиш гръбначния мозък, че лесно се разваля. Киснеш в солена вода ден два, като пропорцията е цитирам старото тяло: "докато на сурово яйце му се подаде дупето". После киснеш в оцетена вода, може и само да я измиеш с такава. Пропорцията е пак едно към гьотере. И я бесиш някъде. Задължително от долу под нея слагаш вестник, чя капе мазнинката по време на цялото сушене. Клечката се слага да разтвори двете страни за по добро проветрение
Илчо Илиев написа:[url=http://iliev66.snimka.bg/animals/moite- ... 6.32144492]Много мътна снимка бе, Илчо
stiv1961 написа:Това е през очите му, и аз бих ги гледал по този начинИлчо Илиев написа:[url=http://iliev66.snimka.bg/animals/moite- ... 6.32144492]Много мътна снимка бе, Илчо
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: