Абе няма грижа ако е станало черно новото масло. Стига да не с цвят на боза.

bulhomes2 написа:Глупости на търкалета. Нафтата има достатъчни мазилни свойства за 2-3 минутна работа на двигател на ниски обороти. Правил съм го поне десетина пъти на чисто нова лада, която си карахме над 15 години след това без никакви мераци за ремонти на лагери. Наскоро го правих и на една моторетка. Нещо със СИГУРНО-то задиране не е било много сигурно.Всеки си решава сам какви ла*на да сипва в двигателя. Имай предвид, че ладата има едни хлабини на лагерите, съвременните коли други. За задирането имах предвид да не се стартира двигателя без масло между другото.
bulhomes2 написа:Нали има нафта на мястото на маслото. Ти за съвсем сух двигател ли говориш? Никой не е предлагал такова нещо.За съвсем сух, да, май вчера някой беше написал такова нещо, но или го е изтрил, или съм чел подобна тема, ама в друг форум
Chefo77 написа:На мен ми е интересно каква е колата на колегата fox_vt, защото това ще е първия дизел, който не чЕрни маслото почти веднага след сипването му ... Всъщност, чувал съм за дизел, който не чЕрни маслото ... когато в картера има повече добавки, отколкото маслоТоледо 1,9 тди 97 година
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: