КИМИ написа:Във Франция са слагали серниста киселина преди 200 години, тука още се чудим да не се минем нещо. Винопроизводството си има технология както всяко друго производство и основния плюс на тази технология е един контролиран процес със предвидими резултати.Ами то моето винаги си е било по-хубаво от купешките боклуци
Има 10 прости стъпки, които ако се спазват се получава вино по-хубаво от 20-левовите в магазина.
Stefan_62 написа: Да не мислиш, че предците ти са слагали на времето дрожди и серниста киселина в джибрите, и предполагам, че са правили много по-добри вина от сегашните.За по-добри незнам, но повече със сигурност, слушал съм спомени от дядо ми когато бил млад как вечер се е изнасяло вино от мазата в големия бакърен котел,
гледката със сигурност е била потресаваща като му знам размерите.
