айде и аз да отнеса малко критики
ремонта е към своя край, вече се преместихме и дооправяме на място.
цветовете не са много реални, ама ме домързя да си играя с фотоапарата. снимките са доста и сега не ми се занимава да рисайзвам и качвам. давам ви ги така, а тия дни ще ги оправя, честна пионерска
това е хола /жицата дето виси е за тонколони/
хол 2
трапезария
пак...тук ще слагам ленени римски щори, ама не са готови още
кухня и плъзгаща врата /все още без дръжка
/
коридор, с гардероб и огледална стена
пак...тук се вижда, че цвета му всъщност е зебрано
другия коридор с шкаф за обувки и огледало
пак
душ
тоал.чиния
откъм вратата
шкаф, мивка и огледало /отвора за тръбите още не е готов, ама не забелязвайте/
окачен таван
пак шкафче
терасата на хола, към която има френски прозорец не я снимах, щото още не е готова, но ще става нещо като зимна градина - остъклена, измазана и боядисана е, има и лавици за цветя от двете страни. сега си търся и мебели от ракита или бамбук. спалните също не снимах, тъй като накрая ги правихме много набързо, а и попривършихме парите, та лепнахме по едни тапети и сложихме старите мебели.

цветовете не са много реални, ама ме домързя да си играя с фотоапарата. снимките са доста и сега не ми се занимава да рисайзвам и качвам. давам ви ги така, а тия дни ще ги оправя, честна пионерска

това е хола /жицата дето виси е за тонколони/
хол 2
трапезария
пак...тук ще слагам ленени римски щори, ама не са готови още
кухня и плъзгаща врата /все още без дръжка

коридор, с гардероб и огледална стена
пак...тук се вижда, че цвета му всъщност е зебрано

другия коридор с шкаф за обувки и огледало
пак
душ
тоал.чиния
откъм вратата
шкаф, мивка и огледало /отвора за тръбите още не е готов, ама не забелязвайте/
окачен таван
пак шкафче
терасата на хола, към която има френски прозорец не я снимах, щото още не е готова, но ще става нещо като зимна градина - остъклена, измазана и боядисана е, има и лавици за цветя от двете страни. сега си търся и мебели от ракита или бамбук. спалните също не снимах, тъй като накрая ги правихме много набързо, а и попривършихме парите, та лепнахме по едни тапети и сложихме старите мебели.