Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
desss - специалист
айде и аз да отнеса малко критики :-D ремонта е към своя край, вече се преместихме и дооправяме на място.
цветовете не са много реални, ама ме домързя да си играя с фотоапарата. снимките са доста и сега не ми се занимава да рисайзвам и качвам. давам ви ги така, а тия дни ще ги оправя, честна пионерска :-D

това е хола /жицата дето виси е за тонколони/
хол 2
трапезария
пак...тук ще слагам ленени римски щори, ама не са готови още
кухня и плъзгаща врата /все още без дръжка :lol: /
коридор, с гардероб и огледална стена
пак...тук се вижда, че цвета му всъщност е зебрано :lol:
другия коридор с шкаф за обувки и огледало
пак
душ
тоал.чиния
откъм вратата
шкаф, мивка и огледало /отвора за тръбите още не е готов, ама не забелязвайте/
окачен таван
пак шкафче

терасата на хола, към която има френски прозорец не я снимах, щото още не е готова, но ще става нещо като зимна градина - остъклена, измазана и боядисана е, има и лавици за цветя от двете страни. сега си търся и мебели от ракита или бамбук. спалните също не снимах, тъй като накрая ги правихме много набързо, а и попривършихме парите, та лепнахме по едни тапети и сложихме старите мебели. :-D
ack - напреднал
Браво, супер! Със здраве да си го ползвате! Много добре е станало всичко!
desi1978 - помощник
Браво! Всичко е много хубаво, избрали сте го с вкус, модернистично...Много ми харесва..
Обзавеждането май е доста скъпо.
desss - специалист
desi1978 написа:
Обзавеждането май е доста скъпо.
амииии банята май ми излезе най-скъпа, щото само душа е към 900 лева :roll: иначе самите мебели сякаш не са, двата дивана + двете табуретки са към 1300, масата в хола 260, секцията 340, масата /уж италианска, макар че не я купих заради това, а заради размера и цвета, 3 месеца обикалях/+столовете в трапезарията - към 900...
кака Лара - специалист
Чудесно :-D
Вратите откъде са?
desss - специалист
кака Лара написа:
Чудесно :-D
Вратите откъде са?
Карабулев :)
asenlynch - специалист
Станало е много красиво! :cool: Да ви честито и със здраве да му се радвате! :) Интересува ме отводнителният канал на пода до душа откуде го намери и на какви пари?
desss - специалист
asenlynch написа:
Станало е много красиво! :cool: Да ви честито и със здраве да му се радвате! :) Интересува ме отводнителният канал на пода до душа откуде го намери и на какви пари?
от АСО. цената е в зависимост от дължината. най-малкия мисля беше 48 и оттам нагоре през 10см. моя е 88см за 300 и няколко лева не помня с точност :? после ги видях и на други места, но не питах за цените, за да не ме е яд :roll:
мернах една решетка и в Практикер, ама беше без сифон, за 100 и няколко лева :)
asenlynch - специалист
Мерси за отговора!Като разбрах цената ми се струва , че ще се наложи да "побългарявам" някоя неръръждавайка... :?
rendo - специалист
Станало е перфектно !!

харесва ми много подбора на цветове и дозайнерски е пипнато много....

Сега обаче една критика - която е пос скоро молба

Много хубаво ни се похвали колко много пари сте дали за мебели - и те наистина са разкошни но все пак на снимките се виждат само мебели не и самите помещения .,,, та молбата ми е снимай в малко по обширен план защото много ми е любопитно как изглеждат самите помещения

Тема "И аз поприключих :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: