Chefo77 написа:Аз пък друго да запитам - защо решихте, чеНаправихме цялата махала жалба и я носихме в центъра за клиенти след няколко часа дойде екип и ни размениха само фазите !
За пореден път се убеждавам,че в България за съжаление няма живот!, след като няколко потребители имате проблем от частен характер? Къде са ви жалбите до директора на ЧЕЗ? Къде са ви жалбите до КЗП? Къде са ви жалбите до ДКЕВР? В центъра за клиенти могат да приемат и жалби, не само да дават обяснения, угодни на търтеизма.
Иначе ако само си търсите причина за лошото в България, накриво погледналата ви лелка на спирката също е неприятна...
hidrazin написа:+1Имам снимки от 31-ви Декември мисля,че са от 11:30-12:00ч. напрежението беше под 200 волта,а този проблем го имаме още преди да се построи хотелчето!!!
Това което виждам на снимките е напрежение в допустимите законни граници - 212-213V. Като падне под 207 - тогава е извън тях.
Определено има нещо нередно с партидите на хотелчето. Или е заявило малка мощност за да мине тънко, или са му отпуснали малка мощност, пък той е решил че може да си дърпа колко иска.
Малко ме съмнява още да е времянка.За да запали таблото значи има клиенти и работи. А дали може без акт 16?
И после що били толкова големи сметките по Нова година. От консумация чак таблата си палят.![]()
P.S. Сега се загледах в таблото. Правено е ляв премръзнал крак.
Собственика си има всичко необходимо да е законен хотела това съм сигурен на 100%,защото му идваха куп проверки,данъчни,пожарни и всякакви такива!