gogo7777 написа:Не съм много сигурен, но в договора за концесия, нямаше ли точка, в която се упоменава ЕРП-тата да инвестират в преносната мрежа както потдръжката и изграждането на нови съоръжения.Имат, но и имат още 1000 точки, как да го избегнат.
Вие явно  изобщо не ме отразявате,съжалявам че  ви  говоря така,но аз казах  че  проблема го има от 15 години!
И пак  казвам за не разбралите преди 15 години  семейния хотел(двуетажната къща  150 квадратни метра) я нямаше! 
Проблема с ниското напрежение  е от  тогава,и от тогава страдаме и ни се развалят  уредите! 
Явно няма да се разберем

. От енергото веднага идват и кво правят.....слагат по-силни бушони, евентуално сменят и жиците до хотела. На хотела мощностите са си все същите както и до сега. Да предположим, че трафопоста в селото работи на границата на нормалното. Е как тогава се предлага мощност, като е ясно, че не е възможно да я доставят от тоя траф. "Тури му там 63А бушон и го пускай по пързалката"
 . От енергото веднага идват и кво правят.....слагат по-силни бушони, евентуално сменят и жиците до хотела. На хотела мощностите са си все същите както и до сега. Да предположим, че трафопоста в селото работи на границата на нормалното. Е как тогава се предлага мощност, като е ясно, че не е възможно да я доставят от тоя траф. "Тури му там 63А бушон и го пускай по пързалката"