Аз съм по елементарен , и си говоря за терморегулаторите , а не за поддръжката и там разпоредби
.Късмет че тук нямаме на главата -Тец ,Газ и темподобни
.

VLADO66 написа:Не е по-евтино и няма отделна тарифа за собствени абонатни-имам преки наблюдения във фирмата.Районния техник ми подшушна че мога да прехвърля абонатната на топлофикация и те да се грижат за поддръжката,ама малко хора го знаели.Прехвърлена недопре........ Топлофикация не отказва поддръжката, а отказва да купува части. Сиреч ние като купим части те ще ги монтират и поддържат. Ама ми липсват протоколите по прехвърлянето. Обаче задвижката за БГВ си отиде поради това, че нито аз, нито поддръжката от Топлофикация видяхме, че вентила е протекъл и така доволно напоил задвижката, та чак яко ръждясала. Дека е поддръжката - тя да купи нова задвижка. Да, да ама НЕ. Който иска топла вода - кинти да брои. Аз отдавна съм се подготвил за отказ от Топлофикация и то не, че имам супер сметки, а защото системата позволява на комшията да крадне и дава предимство на НАГЛИТЕ. Но това е обща система и отказа става с мнозинство, а на другите НЕ им се отказва, така че съобразявам се с мнозинството и търпя. И със Софийска вода същото, ама там изход за мен НЯМА как да се откажа от водица.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: